'Anders'

Hulp of advies bij de inrichting van uw woning of pand? Heeft u wel eens een binnenhuisadviseur of interieurstylist overwogen? Samen maken we het 'anders', dat maakt het verschil en daar ligt onze kracht!

 

INTERIEURADVIES

interieuradviesWonen is veel meer dan alleen het inrichten van een ruimte. Wonen is u thuis voelen in een omgeving die uw persoonlijke smaak weerspiegelt en de sfeer en warmte uitstraalt die u wenst. Battes-Styling begrijpt dat elk interieur erg persoonlijk is. Ons werk sluit dan ook naadloos aan op de sfeer en warmte die u wenst.

We geven dagelijks op inspirerende wijze vorm aan de inrichting van woningen, kantoren en praktijkruimten. Dit kan met: interieur en kleuradvies, stoffering, meubilair en verlichting.

Battes-Styling creëert door passie, kennis van kleur en materiaal, woon- werk- en leefomgevingen die naast functionaliteit en kwaliteit een sfeervolle uitstraling hebben. We begeleiden ook u graag op de zoektocht naar de juiste kleur of stijl. Zo maken we er samen een sfeervol thuis of inspirerende werkplek van!

WINKELPRESENTATIE

Heeft u moeite met uw winkelpresentatie? Of wilt u deskundig advies over visual merchandising? Battes-Styling laat je graag zien hoe het 'anders' kan. Hierbij staan uw wensen en eigen smaak bij ons voorop en denken wij graag met u mee om tot een passend advies te komen! We verzorgen voor winkeliers en ondernemers de styling in etalages, showrooms, restaurants en op beurzen. Battes-Styling maakt het verschil.

Battes-Styling helpt graag met interieuradvies, winkelpresentatie en verkoopstyling.

 

verkoopstyling13

VERKOOP-/VASTGOEDSTYLING

Staat uw woning te koop én wilt u sneller potientiële kopers? Maak dan gebruik van verkoopstyling en goede woningfotografie van Battes-Styling. Zo weet u zeker dat de presentatie van uw huis geschikt is voor de verkoop.

Battes-Styling helpt u bij interieur- of kleuradvies, (re)styling, aankoopbegeleiding, fotografie, meubelverhuur en de finishing touch bij een open huis. Wij bieden praktische hulp en deskundig interieuradvies voor particulieren én makelaars. Altijd afgestemd op uw budget en smaak.

 

Wilt u weten wat Battes-Styling voor u kan betekenen?

Bel voor een vrijblijvend gesprek: +31(0)6-53633855

Logo KIKI

Battes-styling is gediplomeerd interieuradviseur en gecertificeerd House of KIKI verkoopstylist.

 

 

Algemene Voorwaarden